Skip to content

Kezdőlap arrow Kollégiumi Felvételi
Kollégiumi Felvételi
A Kollégiumi Felvételivel kapcsolatos hírek, információk és leírások.

Kollégiumi felvételi pályázat felhívása 2016/2017/2

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévre vonatkozó kollégiumi felvételi pályázat felhívása!

A pályázatok leadása a NEPTUN tanulmányi és nyilvántartási rendszer Ügyintézés/Kollégiumi jelentkezés menüpontjában elérhető kérvényen keresztül, a szükséges dokumentumok feltöltésével lehetséges.

Tanulmányaikat korábban megkezdett, a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévre bejelentkező felsőbb éves hallgatóknak kiírt kollégiumi felvételi pályázattal kapcsolatos határidők:

Kérelem benyújtási határideje: 2017. január 6. (péntek) 12.00
Hiánypótlási határidő: 2017. január 17. (kedd) 23.59

Előzetes eredmények kihirdetése: 2017. január 23. (hétfő) 12.00

Fellebbezési határidő: 2017. január 26. (csütörtök) 12.00
Végleges eredmények kihirdetése: 2017. január 27. (péntek) 12.00

Tanulmányaikat a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévben megkezdő, felvételt nyert hallgatóknak kiírt kollégiumi felvételi pályázattal kapcsolatos határidők:

Kérelem benyújtási határideje: 2017. január 27. (péntek) 12.00
Hiánypótlási határidő: 2017. január 31. (kedd) 23.59
Előzetes eredmények kihirdetése: 2017. február 1. (szerda) 12.00
Fellebbezési határidő: 2017. február 2. (csütörtök) 23.59
Végleges eredmények kihirdetése: 2017. február 3. (péntek) 12.00

A pályázati felhívás ezen a linken, az új rektori-kancellári együttes utasítás pedig ezen a linken, valamint jelen honlapon a „Kollégiumi felvételi” fülre kattintva jobb oldalt, a „Dokumentumok” alatt elérhető.

A kollégiumi felvételi pályázat szociális részével kapcsolatos kérdéseitekkel a BCE HÖK Diákjóléti Bizottsághoz fordulhattok a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen, „Kollégiumi felvételi pályázat” tárggyal.

Minden egyéb kérdésben a BCE HÖK Egyetemi Kollégiumi Bizottság illetékes, az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen érdeklődhettek.

Sikeres pályázást kívánunk!

BCE HÖK DJB
BCE HÖK EKB

Utolsó frissítés : 2016. december 23.
 
Kollégiumi eredmények - végleges

Kedves Hallgatók!


Az Egyetemi Kollégiumi Bizottság elbírálta a benyújtott fellebbezéseket, melynek eredményét a Neptun Ügyintézés / Kollégiumi Jelentkezés menüpontja alatt tekinthető meg.
Ugyan technikai és eljárásrendi okokból kérvényük státusza "ügyintézés alatt" marad, de végleges eredményüket a jelentkezés státusza sorban megtalálják.
A sikeres felvételt zöld pötty jelzi az érintett kollégiumnál.


Üdv,
DJB, EKB

 
Kollégiumi jelentkezés - eredményhirdetés
Kedves Hallgatók!

A kollégiumi felvételi pályázat első körös ponthatárai az alábbiak:
- Földes Ferenc Kollégium: 44 pont
- Kinizsi Kollégium: 32 pont
- Tarkaréti Kollégium: 23 pont

A mai napon (2016.08.17.) megnyitjuk a fellebbezési kérvényt a Neptun rendszerben, melyet 2016.08.21-ig tudtok leadni. Fellebbezést csak a Neptun rendszeren keresztül leadva tudunk elfogadni.

A férőhelyek lemondását 2016.08.21-ig várja az EKB az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre. Eddig az időpontig tudtok térítésmentesen férőhelyet lemondani.
 
Üdv,
DJB & EKB
Utolsó frissítés : 2016. augusztus 22.
 
Kollégiumi jelentkezés - eredmények
Kedves Hallgatók!

A Neptun hibái miatt bekövetkezett határidők kitolásával az eredményhirdetés időpontja is csúszik 1-2 napot.

Az eredmények a Neptunban lesznek elérhetőek és DJB, valamint az EKB honlapján is tájékoztatást adunk róla.

Szíves megértéseteket köszönjük.
DJB
Utolsó frissítés : 2016. augusztus 22.
 
Kollégiumi jelentkezés II.

Kedves Felsőbb Éves Hallgatók!

A Neptun rendszer hibáira való tekintettel a kollégiumi pályázat végső leadási határidejét módosítottuk Augusztus 2. 16:00-ra, illetve a hiánypótlás végső határidejét módosítottuk Augusztus 5. 16:00-ra.

Kérünk mindenkit, hogy küldje el időben jelentkezését, hiányosságait pótolja.

Üdvözlettel:
EKB, DJB

 
Kollégiumi jelentkezés I.
Kedves Hallgatók!

Rengeteg levelet kapunk Tőletek, melyben a Neptun hibájáról számoltok be. Sajnos nem tudjuk orvosolni a rendszer problémáit, nekünk is sok kellemetlenséget okoz a kialakult helyzet.

Szeretnénk tudomásotokra hozni, hogy a kollégiumi jelentkezésért az Egyetemi Kollégiumi Bizottság ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) felel. Ez azt jelenti, hogy a rendszer problémájából adódó kérdésekkel, valamint a határidőkkel kapcsolatos észrevételeitekkel hozzájuk forduljatok, ne a DJB-hez.

A Neptun rendszerhibák elhárítására pontos időbeli ígéretet nem kaptunk, ezért kérünk titeket, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a leadást, hogy az esetleges újabb hibák az EKB tudomására juthassanak.

Továbbra is várjuk pontszámokkal, hiánypótlással, dokumentumokkal és minden egyéb szociális helyzettel kapcsolatos e-maileteket, melyekre folyamatosan válaszolunk. Kérjük türelmeteket!

A jelenlegi helyzetért az EKB és a rendszer fejlesztői nevében is kérjük szíves elnézéseteket!
 
Üdv,
DJB
Utolsó frissítés : 2016. július 29.
 
Hiba a kollégiumi jelentkezésben
Kedves Hallgatók!

Egyelőre úgy tűnik a Neptun hibája miatt nem lehet feltölteni a dokumentumokat a kollégiumi jelentkezéshez. Arra kérünk Titeket, hogy készítsetek képet a hibaüzenetről, melyen látszik a Neptun azonosítótok is a jobb felső sarokban. A hibát jeleztük az egyetem felé, várhatóan meghosszabbítják a jelentkezés határidejét.

Amint érkezik hivatalos válasz, értesítünk Titeket Neptunon, valamint Facebookon és itt a DJB honlapján is, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Üdv, DJB
 
Kollégiumi jelentkezés

Kedves Hallgatók,

Felsőbb éves hallgatóként július 24-ig tudtok kollégiumi férőhelyre pályázni a Neptun rendszeren keresztül (Ügyintézés/kollégiumi jelentkezés menüpont) majd július 31-ig tudjátok a hiányzó dokumentumokat pótolni.


A kollégiumi jelentkezés során szerezhető pontszámokról „kollégiumi felvételi pontrendszer 2016” nevű dokumentumban tudtok tájékozódni a Kollégiumi felvételi menüpont alatt.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a szociális részre vonatkozó pontrendszer, valamint a vonatkozó:

„15/2016. (VI. 1.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a hallgatók szociális helyzetének megállapításához benyújtandó igazolásokról, valamint a kollégiumi felvételi eljárás során benyújtandó további igazolásokról”
a korábbi időszakokhoz képest jelentősen megváltozott, így javasoljuk, hogy azt körültekintően olvassátok el a pályázat benyújtása előtt.

(Július 6 és 14 közötti időszakban mind az EKB mind a DJB honlapján elérhető volt egy korábbi rektori-kancellári utasítás is a szociális helyzetre vonatkozóan, amely már jelen pályázati időszak esetén sem alkalmazható, hatályon kívül helyezett verzió. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük. )

További kérdés esetén írhattok az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges és a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges emailcímekre. 

Üdv,
DJB

 
Kollégiumi pályázat a 2014/15-ös tanévre

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2014/15-ös tanévre vonatkozó kollégiumi pályázat. A pályázati kiírást és bővebb információkat az http://ekb.uni-corvinus.hu címen találtok.
Kérdéseiteket az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre küldjétek.

Üdv,
DJB

Utolsó frissítés : 2014. június 21.
 
Téli kollégiumi felvételi
Kedves Hallgatók!

Holnapi nap folyamán tudjátok legkésőbb véglegesíteni a kollégiumi jelentkezéseteket a hiányzó dokumentumok benyújtásával személyesen vagy postán.

Sajnos a neptun-rendszer leállása érintette a pályázati rendszert is, az ISZK megjavította a rendszert, így ismét be tudtok lépni a pályázati rendszerünkbe.

Üdv,
DJB
 
Kollégiumi felvételi
A kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatban a Kollégiumi Tanács az illetékes szerv, bővebb információ a Varga Jenő Kollégium honlapján található.

Kollégiumi Tanács elérhetősége:
  • Telefonszám: 36 1 482-7756, illetve 482-7757 
  • Nyitva tartás: csütörtök 12.30-15.30
  • Levélcím (iroda): Varga Jenő Kollégium, 1092 Budapest, Kinizsi u. 2-6.

 

Utolsó frissítés : 2009. június 08.
 

DJB Tagok


Elfelejtett jelszó?

Pályázati Rendszer

Cusman kód:
Cusman jelszó:
Az oldal használatához engedélyezned kell böngésződben a Javascriptet.

Kapcsolat

Budapesti Corvinus Egyetem Diákjóléti Bizottság
1093 Budapest
Fővám tér 8. [E 148]
+ (36) 1 482 5074
+ (36) 1 482 5074
djb@uni-corvinus.hu
Az Iroda nyitva tartását lásd a főoldalon.
H 0zárva
K 010:00 - 12:00
SZ 010:00 - 14:00
CS 012:00 - 14:00
P 012:00 - 14:00