Skip to content

Szociális alapú ösztöndíj pályázatok - fellebbezés eredmények

Kedves Hallgatók!

A pályázati rendszerben a Szociális ösztöndíjak/Végleges eredmények menüpont alatt már megtekinthetőek a fellebbezések eredménye.

Amennyiben a fellebbezés elbírálásakor megállapításra került, hogy a Pályázó kifizetésre jogosult vagy pályázata esetében módosult a támogatási összeg, a kifizetés (visszamenőlegesen is) várhatóan a jövő héten megtörténik.

Utolsó frissítés : 2013. április 13.
 
Budapest Ösztöndíj Program

Budapest Főváros Önkormányzatának Főpolgármesteri Hivatala
BUDAPEST ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM keretében pályázatot hirdet


A BUDAPEST ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM célja:

- A pályázatot elnyerő felsőoktatási képzésben résztvevő ösztöndíjasok betekintést nyerjenek a Fővárosi Önkormányzat tevékenységébe, megismerjék a helyi közigazgatás rendszerét;
- A diplomamunka megírásához biztosított szakmai anyagok, kutatási és konzultációs lehetőségekkel járuljon hozzá a felsőoktatásban megszerzett elméleti tudás gyakorlatban történő alkalmazásához.

A PROGRAM jellemzői, feltételei: 

1. A Program időtartama: 10 hónap

2. A Program kezdési időpontja2013. szeptember

3. Program legfeljebb 20 résztvevője lehet, az a 
a magyar állampolgárságú, 
a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényben meghatározottak szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező, vagy
a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény hatálya alá tartozó bevándorolt, illetve letelepedett jogállású, vagy tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi állampolgárságú, 
büntetlen előéletű, cselekvőképes, felsőfokú tanulmányait folytató, első diplomás képzésben résztvevő nappali tagozatos, 2013 szeptemberétől alap- v. mesterképzés utolsó tanulmányi évét megkezdő hallgató, aki:
a) az alábbi szakok egyikén, valamely fővárosi felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban áll: alkalmazott közgazdaságtan, általános orvos, andragógia, ápolás és betegellátás, bűnügyi igazgatási, egészségügyi gondozás és prevenció, egészségügyi szervező, emberi erőforrások, energetikai mérnök, építész, építészmérnök, építőmérnök, gazdálkodási, gazdálkodási és menedzsment, gazdaságelemzés, gazdaságinformatikus, geográfus, gépészmérnök, igazgatásszervező, jogász, kereskedelem és marketing, kommunikáció és médiatudomány, kommunikáció, környezetmérnök, környezettan, közigazgatási, közlekedésmérnök, közszolgálati, magyar, mérnök informatikus, műszaki menedzser, nemzetközi gazdálkodás, nemzetközi igazgatási, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, pénzügy és számvitel, politológia, pszichológia, rendészeti igazgatási, szociális munka, szociálpolitika, szociológia, szociológus-közgazdász, tájépítészmérnök, tájrendező és kertépítő mérnök, társadalmi tanulmányok, településmérnök, történelem, turizmus-vendéglátás, üzleti szakoktató, vegyészmérnök, villamosmérnök; 
b) jó (legalább 4,00 átlag) tanulmányi eredménnyel rendelkezik; 
c) a Fővárosi Közgyűlés által jóváhagyott témák egyikét választotta szakdolgozatának tárgyaként;
d) angol, német vagy francia legalább középfokú, államilag elismert nyelvvizsgával rendelkezik;
e) a diploma megszerzésekor a pályakezdő fiatalok, az ötven év feletti munkanélküliek, valamint a gyermek gondozását, illetve a családtag ápolását követően munkát keresők foglakoztatásának elősegítéséről, továbbá az ösztöndíjas foglalkoztatásról szóló 2004. évi CXXIII. törvény (a továbbiakban: Pftv.) 3. § (2) bekezdése szerint START kártya kiváltására jogosult.

4. Az ösztöndíj mértéke: bruttó 50 000 Ft/hó/fő

Jelentkezési határidő: 2013. április 30.
Elbírálás határideje: 2013. május 31.

A pályázati határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A formailag nem megfelelő pályázatok az érdemi elbírálásból kizárásra kerülnek.
A Fővárosi Közgyűlés fenntartja azt a jogot, hogy a pályázatban feltüntetett adatokat ellenőrizze. Amennyiben az ellenőrzés során kiderül, hogy a pályázó valótlan adatokat állított, és az alapján jutott ösztöndíjhoz, a kiutalt összeget vissza kell fizetnie. A Fővárosi Közgyűlés döntése ellen jogorvoslati lehetőségnek nincs helye.

Jelentkezés módja:
Pályázati adatlap és annak mellékleteinek megküldésével a Főpolgármesteri Hivatal Humán Erőforrás Menedzsment Főosztályának (1052 Budapest, Városház u. 9-11.) címezve, lezárt borítékban, kizárólag postai úton vagy személyesen, a "BUDAPEST ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM"jelige feltüntetésével.

A szakdolgozati témák, a pályázati adatlap, valamint a Budapest Ösztöndíj Program részletes szabályait tartalmazó 44/2008. (IX. 10.) sz. önkormányzati rendelet megtalálható a http://www.budapest.hu oldalon.

 

 

Utolsó frissítés : 2013. március 23.
 
Felkai András Ösztöndíj - pályázati felhívás
Kedves Hallgatók!

A Felkai András Ösztöndíj célja, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor olyan szakemberekkel gazdagodjék, akiket Felkai Andráshoz hasonlóan pozitív beállítottság, hozzáértés és nemzetközi látókör jellemez. A díj e cél elérése érdekében fiatal magyar gazdasági szakemberek és végzős hallgatók posztgraduális tanulmányainak folytatásához nyújt pénzügyi támogatást.

Felkai András Ösztöndíj keretében az Ösztöndíjbizottság évente 3-5 pályázó részére, egyenként átlagosan 350.000 forint értékű támogatás odaítéléséről dönt. A támogatás mértékéről a Bizottság a pályázatok alapján dönt, de a pályázati támogatás sohasem teheti ki pályázati cél finanszírozásának 100%-át.

Az ösztöndíjról bővebb információ: www.felkaiandrasosztondij.hu

Beadási határidő: 2013. június 30.

 
Tardos Márton Ösztöndíj 2012/2013 tanév
A Demján Sándor Alapítvánnyal kötött támogatási szerződés lejárt, a Tardos Márton Ösztöndíj további sorsáról az alapító még nem döntött.
Utolsó frissítés : 2013. február 17.
 
Üdvözlünk a Diákjóléti Bizottság megújult honlapján!

Kedves Látogató!

Örülünk, hogy felkerested honlapunkat!

A megújult formában, és frissített tartalommal jelentkező honlapunk célja, hogy áttekinthetőbbé és könnyen érthetővé tegye az egyes juttatási, támogatási formák mibenlétét.

Kérünk Téged, minden esetben tájékozódj, hogy az általad megpályázandó ösztöndíj pályáztatásában történt-e változás.

Kérjük, hogy a határidőket minden esetben tartsd be, amennyiben valamiben bizonytalan vagy, vagy kérdésed van valamivel kapcsolatban, ne késlekedj arról idejében informálódni:

Kellemes és zökkenőmentes szemesztert kíván

a Diákjóléti Bizottság!

 

Utolsó frissítés : 2012. május 01.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 409 - 413 / 413

DJB Tagok


Elfelejtett jelszó?

Pályázati Rendszer

Cusman kód:
Cusman jelszó:
Az oldal használatához engedélyezned kell böngésződben a Javascriptet.

Kapcsolat

Budapesti Corvinus Egyetem Diákjóléti Bizottság
1093 Budapest
Fővám tér 8. [E 148]
+ (36) 1 482 5074
+ (36) 1 482 5074
djb@uni-corvinus.hu
Az Iroda nyitva tartását lásd a főoldalon.
H 0zárva
K 010:00 - 12:00
SZ 010:00 - 14:00
CS 012:00 - 14:00
P 012:00 - 14:00

Online felhasználók

Jelenleg 5 vendég online